Előadók

Hamza Gábor

Hamza Gábor

online üzletágvezető, online és direkt marketing szakértő és tanácsadó
2000 óta dolgozik a Reader's Digest Kiadó-nál, jelenlegi nevén a Tarsago Magyarország Kft-nél. Több pozícióban megfordult, kezdetben értékesítéssel foglalkozott, majd közel 3 évig a piackutatás volt a feladata.  2004 és 2007 között Közép-Európa 5 országában volt egy csapat tagjaként felelős a Reader's Digest DM tevékenységeinek az elindításában és irányításában, majd 2007 novemberétől a magyaroszági leányvállalat online tevékenységeiért felel. Ezen időszak alatt számos weboldal (portálok és webshopok egyaránt), mobilalkalmazás de leginkább rengeteg online kampány került ki az időközben felépített internetes csapata kezei alól. A tavalyi évben az online tevékenységek 60 ezer megrendelést hoztak közel 500 milliós Ft-os bruttó árbevétel mellett. 2014-től a magyar piac mellett már a romániai online tevékenységekért is felel.

Kapcsolódó események

Miből nem lesz profit?

És miért nem, ha akár lehetne is? Nagyon sok cég rendelkezik adatbázissal, és közülük sokan nem csak a név és az email cím birtokában vannak, hanem sokkal több adatot is tudnak az ügyfélről, pl mit vásárolt, honnan érkezett, hány órakor ment az oldalra, stb...
A mi gyakorlati tapasztalataink azt mutatják, hogy össze kell hangolni a különböző csatornákat, és nem külön, hanem egységes egészként kell kezelni őket. Vannak kampányok, amikor érdemes kiegészíteni az eDM-et egy DM kampánnyal, lehet telefonálni és lehet küldeni SMS-t is, és mindezeket több alkalommal, akár egy kampányon belül is. És mi van akkor, ha soha nem konvertál (vásárol, letölt, regisztrál, meghív, megoszt, kattint) az ügyfelünk? Akkor sincs baj, esettanulmányunkból kiderül, hogy profitot még így is lehet vele termelni….

Előadó: Hamza Gábor (Tarsago Magyarország Kft. (Reader´s Digest))
DÉLUTÁNI szekció - Terem 2 | 2014.11.11. 16:40 - 16:55 | Előadás

Ossza meg ismerőseivel!