Előadók

Lichter Tamás

Lichter Tamás

Lichter Tamás az ICT szektorban több mint 10 évig foglalkozott IT rendszerek fejlesztésének irányításával, majd a Testbirds vezetőjeként a crowdtesting magyarországi bevezetését tűzte zászlajára. A cég által alkalmazott crowdtesting koncepció lényege, hogy a valódi végfelhasználók a webes és mobil alkalmazásokat valós környezetben, saját eszközeiken tesztelik. Tamás az elmúlt év során a Testbirds több mint 50 projektjét felügyelte, köztük a leginnovatívabb hazai webes szolgáltatások felhasználói élmény tesztjeit.

Kapcsolódó események

5 perces előadás: Felhasználói élmény az e-kereskedelemben: követendő és kerülendő példák, avagy hogyan ne ess mások hibájába

A folyamatosan fejlődő hazai e-kereskedelmi piacon a kiváló felhasználói élmény (UX) a webshopok egyik legfontosabb versenyelőnye lehet. A Testbirds az elmúlt év során számos nagy hazai oldal felhasználói élményét tesztelte valódi felhasználók bevonásával, hogy feltárja az optimalizálandó területeket. Az ezekből született elemzésekre építve mutatunk be előadásunkban jó példákat és olyan klasszikus hibákat, amelyekbe még a legrutinosabb fejlesztők is belesétálnak.

Előadó: Lichter Tamás (Testbirds Kft.)
DÉLUTÁNI szekció - Terem 2 | 2014.11.11. 16:55 - 17:00 | Előadás

Ossza meg ismerőseivel!