Előadók

Szántó Péter

Szántó Péter

Szántó Péter USC alumnus, a B Creative, a TouchCo és a SpringTab alapítója. Digitális üzletfejlesztőként olyan vállalatokkal dolgozott együtt munkája során mint Time-Warner, L’Oreal, OTP, és Fashion Street, TripTrotting. Pro Universitate díjat nyert el a Budapesti Corvinus Egyetemen, ahol cum laude diplomáját is szerezte, és a Hallgatói Önkormányzat vezetői posztját is betöltötte. Péter egyik álma vált valóra, amikor a TEDxYouth-on beszédet tarthatott. Az egyik vezető magyar kereskedelmi csatorna, az RTL Klub első Startup és Közösségi média műsorának vezetője volt, Rendszeres előadó a Kürt Akadémián és az Internet Hungary rendezvényén. A Forbes magazinban is megjelent, a 30 sikeres magyar 30 alatt számban. A MasterCard Év Bankja versenyén az „Év mobil banki applikációja” díjat kapott OTP SmartBank kialakításában Costumer Development és UX szakértőnként vett részt. Jelenleg a tömegkommunikáció személyre szabását kutatja.

Cég: SpringTab

Kapcsolódó események

5 perces előadás: Szabjuk személyre a tömegkommunikációt!

Ha a tartalom a király, akkor a személyes élmény a királynő. Ma már nem elég megfelelő tartalmat készíteni. Alcélcsoportokat kell létrehozni, adatszűrési módszerekkel elemezni a viselkedésüket. Majd úgy kell alakítani termékünk vagy szolgáltatásunk üzenetét, ahogyan az a fogyasztónk egyedi ízlésének legszimpatikusabb.

Több probléma is van ezen a területen. Az emberek nem szeretik az irreleváns tartalmakat. Időpazarlás a különféle regisztrációs felületek kitöltése  – sokszor nem is fejezik be. Elérhetetlen és ismeretlen közönség.

A márkák hatalmas összegeket és erőforrásokat invesztálnak marketingbe, üzletfejlesztésbe és a felhasználói bázis kiépítésébe. Miért ne maximalizálnák az eredményt? A felhasználók nap mint nap “építik” digitális lábnyomukat. Azok a márkák, akik szabad kezet kapnak tőlük, élvezetes és személyre szabott tartalom előállítására lesznek képesek. Ehhez nem kell túl nagy erőfeszítés, csak egy picike finomhangolás szükséges, mely személyre szabott élményt, nagy ROI-t eredményez.

Milyen jó lenne tudni Facebookos rajongóinkról, milyen más oldalakat like-olnak még. Vagy, hogy mi érdekli őket, mik a kedvenc márkáik… Az emberek közösségi aktivitása és attitűdje sokszor kiszámíthatatlan, ez a probléma azonban a valós idejű monitorozással kiküszöbölhető. A rögzített információ ezidáig elérhetetlen volt, nem beszélve arról, hogy ezek az adatok önmagukban, elemzés nélkül nem túl beszédesek. A monitorozás, a perszonalizáció összekötésével azonban 100%-ban reprezentatív statisztikák állíthatók elő.

Az öt perces előadás során gyakorlati példán keresztül ismerhetjük meg a jéghegy csúcsát.

Előadó: Szántó Péter (SpringTab)
DÉLUTÁNI szekció - Terem 2 | 2014.11.11. 16:20 - 16:25 | Előadás

Ossza meg ismerőseivel!